Martin

Een nieuwe zakelijke nieuwskrant voor Harderwijk

in een compleet ander jasje
De eerste uitgave van Kijk op Zaken was in 2001, een luxe en groot formaat magazine vol ondernemersportretten dat 8 achtereenvolgende jaren verscheen. De verspreiding lag exclusief in handen van de deelnemende ondernemers. We vinden het tijd voor een nieuwe frisse kijk op zaken. De Nieuwe KIJK op ZAKEN Harderwijk in een compleet ander jasje.

Kwaliteitsvolle aanvulling

geadresseerd aan ondernemers in Harderwijk
Nieuwe KIJK op ZAKEN Harderwijk brengt zakelijk nieuws. Het is een kwaliteitsvolle aanvulling op de bestaande business magazines in een vorm die we hier nog niet kennen. Volledig en alleen bedoeld voor de Harderwijkse plus de Hierdense ondernemers, waaronder ook alle winkeliers!

Hoe lezenswaardiger, hoe spraakmakender

een sterke redactionele formule
Wij willen zakelijk nieuws van de gemeente, de Bedrijvenkring Harderwijk, de Diamant van Midden-Nederland, de verenigde winkeliers en meer organisaties in deze krant met u delen. Maar ook u als ondernemer krijgt de ruimte voor uw eigen zakelijke nieuws en advertentie. Een sterke redactionele formule met serieus, luchtig en commercieel zakelijk nieuws maakt dat u elke maand uitkijkt naar de volgende uitgave van Nieuwe KIJK op ZAKEN Harderwijk.

Een krant vol informatie en emotie

Wij bieden u met deze krant informatie en emotie, inhoudelijk en bondig, 
zoals u dat van een krant gewend bent. Met een kopje koffie of thee, 
even een leesmoment voor uzelf.

Nieuwe Kijk op Zaken binnenkort ook in Zeewolde en Ermelo

Kijk alvast uit naar de volgende spraakmakende Nieuwe Kijk op Zaken van september. Met vanaf die maand naast actuele zakelijke/gemeentelijke ontwikkelingen in Harderwijk ook deze uit Zeewolde plus Ermelo. We vergroten de oplage doordat de ondernemers in deze twee plaatsen voortaan eveneens onze krant krijgen. Daarmee verhogen we de aantrekkingskracht voor de adverteerder, want onze prijzen blijven wel gelijk.

Deze nieuwe uitgave staat logischerwijs in het teken van ‘Samenwerking.’ We geven economische meerwaarde aan de al bestaande sociale koppeling tussen Harderwijk, Zeewolde en Ermelo. Nieuwe Kijk op Zaken onderscheidt zich als oprecht journalistiek krantenmedium. We brengen veel objectief nieuws, uiteraard gekoppeld aan hedendaagse online promotieactiviteiten.

Wilt u als onderneming, detaillist, of kleine zelfstandige uzelf afficheren in Nieuwe Kijk op Zaken via een (kort) nieuwsbericht, redactionele pagina, of advertentie? Tegen een oprecht eerlijke prijs bieden wij die mogelijkheid!

Neem contact op met:
Kees van Loon: keesvanloon@kabelfoon.nl  •  06 – 41675733
Ana Maria Santos: ana@succespunt.nl  •  06 – 30729145
Martin Foppen: martin@foppenreclame.nl  •  06 – 22558692

Volg ons ook op LinkedIn, Facebook en Twitter.